blank

Spartak bolji od Novog Pazara

blank

U petak, 10. oktobra, u subotičkoj Hali sportova, održano je peto kolo Superlige za seniore, u kojoj je Spartak savladao Novi Pazar sa 3:0.

Odbojkaši Spartaka slavili su sinoć na domaćem terenu, ubedljivom pobedom. Spatak je pobedio u prvom setu sa 25:17. U drugom setu Novi Pazar je pružio nešto bolju partij i uspeo da stigne „plave“, ali samo do tri poena razlike (25:22). U trećem setu, Spartak je razlikom od deset poena (25:15) odneo ubedljivu pobedu.

blank

U sledećem kolu Super lige, ekipa Igora Žakića dočekuje Niš.

Igrači Spartaka ihrali su u sastavu: Milović Miljan, Marković Ivan, Jungić Nemanja, Tomčić Luka, Peić Dario, Seizović Branislav, Nestorović Aleksa, Nikolić Dušan, Ricardo Norberto Calvo Manzano, Dulić Stefan, Tumbas Aleksandar, Pavlović Nikola i Medurić Gavra. Dok su igrači Novog Pazara: Zoranić Aldin, Prušević Kadir, Dolovac Demir, Peruničić Emin, Kurtanović Tarik, Koničanin Ermin, Bekrić Alija, Zuković Elvir, Božović Marko, Bajramlić Enis, Halilović Samed, Prušević Samed.

blank

Utakmica je održana bez publike.

Tekst i foto: I. B.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Zatvoreno za komentare.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 10 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povoljna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 13 do 23 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija i dalje relativno povoljno

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.