blank

Spartak Office Shoes dobio Jokera! (VIDEO)

YouTube video

Košarkaši Spartak Office Shoes-a ugostili su u Hali sportova ekipu Joker iz Sombora u okviru 9. kola Admiral bet Košarkaške lige Srbije i ostvarili ubedljivu pobedu rezultatom 104:84 (26:23, 19:19, 27:19, 32:23).

Spartak: Cvetković 9, Cerovina 14, Milijašević 3, Stepanović 6, Kutlešić 10, Milisavljević 8, Radosavljević 8, Bojić 23, Medarević 9, Nagulić, Sokolović 10, Barna 4.

Joker: Vukas, Lugić 18, Kapetanović 17, Jugović 23, Brbaklić 3, Marković, Krstanović 7, Kovačević, Bodrožić, Milin 5, Stanojević , Nikolić 4.

Četa Vladimira Jovanovića odigrala je odličan  meč pred mnogobrojnom publikom, opravdala ulogu favorita i upisala sedmu ovosezonsku pobedu u domaćem takmičenju.

Prva četvrtina protekla je u rezultatskoj klackalici, ali je već u drugoj Spartak napravio razliku pre svega na centarskoj poziciji gde gosti nisu imali rešenja za Subotičane.

blank
Foto: Subotičke.rs

U drugom poluvremenu domaćini su pogađali sa svih pozicija. Bojić je bio neprikosnoven ispod koša, Sokolović i Cerovina nisu grešili sa distance, dok je kod gostiju najzaslužniji što razlika nije bila veća bio je motivisani Jugović koji je bio nezaustavljiv.

Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Bojić koji je postigao 23 poena, dok je u ekipi Jokera najviše pogađao bivši igrač Spartaka Jugović koji je ubacio takođe 23 poena.

Nakon meča novinarima su se obratili treneri Željko Lukajić i  Vladimir Jovanović, kao i igrači Aleksandar Sokolović i Aleksa Jugović koji su izneli svoje utiske o utakmici.

Naredni meč Subotičani igraju u subotu od 19 časova kada u Dudovu šumu dolazi ekipa Radničkog iz Kragujevca.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.