Spartak Office Shoes dočekuje Zlatibor

Nakon obaveza u ABA 2 ligi i meča sa Dinamikom, košarkaši Spartak Office Shoes-a će u subotu, 10. februara, u okviru 21. kola Admiral bet košarkaške lige od 19 časova dočekati ekipu Zlatibora.

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Na današnjoj konferenciji za medije prisutnima su se obratili igrač Marko Tejić i trener Vladimir Jovanović.

“Vrlo dobro se poznajemo. Očekujem tešku utakmicu, oni su kvalitetni u napadu, koji mi treba da zaustavimo i da razmišljamo o stizanju razlike od 6 poena što bi se na neki način računalo kao dupla pobeda”, rekao je Marko Tejić.

Trener Spartaka Vladimir Jovanović respektuje protivnika koji u proteklom periodu beleži sjajne rezultate.

“Poslednja utakmica u Novom Sadu bila je kvalitetna sa obe strane, oni su izuzetno napadački nastrojeni i teško je zaustaviti ih, kada su raspoloženi. Opet sa druge strane, naš glavni kvalitet je odbrana, kada smo na nivou, bliži smo pobedi. Subotnja utakmica je sudar dva sistema, s tim da je naš napad u Novom Sadu bio izuzetan, dati 102 poena nije lako, ali taj naš napad zavisi od naše odbrane. Očekujem da će i pored poraza od Vojvodine, Zlatibor doći motivisan u Suboticu. Moji igrači znaju šta treba da rade i nije potrebno trošiti reči da bi ih motivisao”.

Vladimir Jovanović je iskoristio priliku da pozove publiku da uveliča derbi.

“Subotička publika je za poželeti. Kulturna, daje svom klubu podršku, divno za videti. Protiv Vojvodine su bili šesti igrač u pravom smislu reči. Voleo bih da ih vidim u što većem broju, baš onakve kakvi su bili, sa navijačkim strastima, normalno da se ne prelaze granice dobrog ukusa, što se od Subotičana naravno ni ne očekuje”, rekao je strateg Subotičana.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.