blank

Spartak Office Shoes nastavlja trku u domaćem šampionatu (VIDEO)

YouTube video

Danas je u prostorijama Košarkaškog kluba Spartak Office Shoes održana konferencija za medije povodom meča 23. kola Admiral bet košarkaške lige između Spartak Office Shoes-a i Novog Pazara koja se igra u Hali sportova u nedelju, 3. marta, od 19 časova.

Trener Subotičana Vladimir Jovanović je rekao da Novi Pazar daje sve od sebe da dođe do opstanka, a na njegovoj ekipi je da ponovo iz dobre odbrane dođe do pobede.

“Pazar je tim koji je promenio roster. Kao klub pokušavaju da obezbede opstanak što se i videlo u prošlom meču protiv Vojvodine gde su odigrali jako kvalitetno. Igraju usku odbranu i to za nas neće biti iznenađenje zbog toga što većina protivnika protiv nas igra na taj način. Na nama je da iz dobre odbrane dođemo do povoljnog rezultata”, rekao je Vladimir Jovanović.

blank
Foto: Subotičke.rs

Bek Spartaka Miloš Milisavljević kaže da ekipa nema pravo na kiks i da će biti motivisana.

Novi Pazar je namučio Vojvodinu i sigurno neće doći u Suboticu da se unapred predaju. Mi nemamo pravo na kiks u domaćoj ligi, tako da ćemo sigurno biti motivisani i daćemo sve od sebe da pobedimo”, rekao je košarkaš Miloš Milisavljević.

Spartak Office Shoes se trenutno na tabeli Admiral bet košarkaške lige nalazi na drugoj poziciji sa 39 osvojenih bodova, dok su gosti na pretposlednjem mestu sa 28 bodova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.