blank

Spartak Office Shoes podbacio u Vršcu

Košarkaši Spartak Office Shoes-a pretrpeli su peti ovosezonski poraz na gostovanju u Admiral bet Košarkaškoj ligi. Izabranici Vladimira Jovanovića izgubili su ubedljivo u Vršcu u okviru 18. kola rezultatom 87:66 (19:19, 30:15, 20:15, 18:17).

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Vršac: Disić, Simić 16, Đorđević 12, Stafanović 12, Šebrek 6, Jovanović Sl. 5, Filips 18, Jovanović St. 5, Nedeljković, Vuković 1, Haskin 5, Jeković 2.

Spartak Office Shoes: Cerovina 13, Cvetković 8, Stepanović 8, Kutlešić, Milisavljević 4, Radosavljević 9, Medarević 4, Bojić 9, Gordić, Lazić 3, Sokolović 2, Barna 6.

Očekivalo se da će derbi meč pod “Vrškom čukom” doneti neizvesnost, ali su domaćini bili nemilosrdni i ubedljivo slavili. Subotičani su pružili otpor u prvoj četvrtini, ali su domaćini u drugoj napravili razliku od plus 15.

U drugom delu Vršac je nastavio u dobrom ritmu, Vladimir Jovanović je pokušao da razmrda ekipu sa nekoliko tajm auta, ali do kraja je Spartak samo uspeo da ublaži poraz.

Najefikasniji u redovima Subotičana bio je Cerovina koji je ubacio 13 poena, dok je kod gostiju raspoložen bio Filips koji je pogađao 18 puta.

U narednom, 19. kolu, Spartak dočekuje ekipu Metalca iz Valjeva koja je u ovom kolu savladala Vojvodinu.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.