blank

Spartak Office Shoes savladao MZT

Košarkaši Spartak Office Shoes-a upisali su još jednu pobedu u ABA 2 ligi. Subotičani su u okviru 7. kola koje se igralo u Širokom Brijegu savladali MZT iz Skoplja rezultatom 81:86 (19:22, 18:20, 18:27, 26:17).

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Spartak Office Shoes: Cerovina 12, Cvetković 16, Milijašević 4, Stepanović 7, Kutlešić, Milisavljević, Radosavljević 7, Medarević, Bojić 18, Sokolović 2, Nagulić, Barna 20.

MZT: Rasel 16, Krstevski 8, Andonoski, Robev 9, Stojanovski 5, Stojanoski 15, Baković 12, Vorku 4, Tanasković 12.

Subotičani su upisali i šestu ovosezonsku pobedu u regionalnoj ABA 2 ligi i nalaze se na samom vrhu tabele zajedno sa Zlatiborom i Širokim Brijegom. U meču protiv MZT-a u prvom poluvremenu viđena je prava rovovska borba.

Tek je Spartak u trećoj četvrtini slomio rivala i napravio dvocifrenu prednost pred početak poslednje deonice u kojoj je došlo do malog opuštanja, pa je razlika pred kraj meča bila samo pet poena. Nakon tajm-auta trenera Vladimira Jovanovića, golubovi su se trgli i uspeli dobro da odigraju odbranu.

Najraspoloženiji u redovima Subotičana bio je Barna koji je ubacio 20 poena uz Bojića koji je upisao 18.

Nakon meča, trener Spartaka Vladimir Jovanović bio je vidno zadovoljan igrom ekipe tokom celog meča, naročito u odbrani, kao i u procentu šuta.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas pretežno vedro

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 26 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.