blank

Spartak Office Shoes siguran protiv Makedonaca

Košarkaši Spartak Office Shoes-a ostvarili su trijumf rezultatom 93:64 (20:20, 24:15, 25:14, 24:15) protiv ekipe TFT Mozzart Skoplje u okviru 9. kola ABA 2 lige. Subotičani su na meču, koji se odigrao u sklopu turnira koji se igra u Novom Sadu, delovali sigurno i zasluženo slavili.

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Spartak Office Shoes: Cerovina 21, Cvetković, Stepanović 10, Kutlešić 9, Radosavljević 7, Medarević 6, Tejić 3, Bojić 10, Gordić 6, Lazić 7, Sokolović 6, Barna 6.

TFT Mozzart Skoplje: Vertz 4, Luis 15, Tašovski 7, Krstevski 6, Nikolov 12, Nuri, Calhun 7, Stojanov, Haughton 6, Zafirov 7.

Ovom pobedom Subotičani su ostvarili sedmi trijumf u tekućoj sezoni ABA 2 lige. Najefikasniji igrač golubova bio je Cerovina koji je ubacio 21 poen, dok je kod TFT-a raspoložen bio Luis sa 15 postignutih poena.

Nakon meča trener Spartaka Vladimir Jovanović ocenio je da turnirski način igranja iziskuje poseban pristup, da njegova ekipa nije odigrala protiv Vojvodine onako kako je želelo i da je reakcija protiv TFT-a stigla na vreme.

Spartak Office Shoes naredni meč na turniru u Novom Sadu igra sutra od 21 čas protiv Zlatibor Gold Gondole.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.