blank

Spartak osvojio bod pod Bagdalom

Fudbaleri Spartaka odigrali su 1:1 (1:1) na gostovanju u Kruševcu protiv Napretka. U meču 20. kola Mozzart bet Superlige Subotičani su imali ranu prednost, ali su na kraju ipak osvojili vredan bod.

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Prijović 18. minut za Spartak, Jovanović 39. minut za Napredak.

Napredak: Savić, Jovanović, Krstić, Vukajlović, Mršić, Blagojević, Zličić, Ljubomirac, Marinković, Majdevac, Jovanović. Igrali su još: Stanojlović, Marjanović, Bojović.

Spartak: Vulić, Bogićević, Mudrinski, Ćalasan, Mijić, Babić, Lukić, Prijović, Rošević, Tomović, Martinović. Igrali su još: Bijelović, Todoroski, Ubiparip.

Spartak je poveo nakon udarca iz ugla. Tomović je centrirao, a Martinović bio najviši u skoku i prosledio loptu do Prijovića koji je loptu zakucao u mrežu nemoćnog Savića.

Izjednačenje je stiglo u 39. minutu kada je Vukajlović odlično centrirao i na drugoj stativi pronašao usamljenog Jovanovića koji je pogodio za konačnih 1:1.

U narednom kolu izabranici Nenada Lalatovića igraju na svom terenu, a protivnik će biti Mladost iz Lučana koja je u ovom kolu osvojila bod na gostovanju protiv Vojvodine.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.