blank

Fudbal: Spartak poražen u Ivanjici

U okviru 21. kola Mozzart bet Super lige Srbije u fudbalu, Spartak je poražen u Ivanjici od ekipe Javora rezultatom 1:0 (1:0)Po katastrofalnim uslovima za igru bolje su se snašli igrači Javora i osvojili veoma važne bodove.

blank

Javor: Manojlović, Dolmagić, Obradović, Miletić, Milošević, Dukure, Tojčić, Adamović (89. Đukić), Gojković (74. Ratković), Tanko, Gigić.

Spartak Ždrepčeva krv: Dubljanić, Tanasin, Ostojić, Marinković, Shimura (75. Ubiparip), Vitorović (72. Dunđerski), Stanić (62. Tošeski), Bijelović (46. Kvaku), Ado, Srećković, Hrstić (75. Rošević).

Spartak je bio konkretniji tokom prvih 45 minuta, ali nije uspeo da dođe do pogotka, iako su imali nekoliko prilika. Noboru Šimura je imao najbolju priliku kada je u 25. minutu pogodio stativu.

Javor je čekao pravu priliku i iskoristio je. U 34. minutu su poveli preko Petra Gigića. Stefan Milošević je poslao loptu u peterac, ali se tamo napadač domaćeg tima Petar Gigić najbolje snašao i postigao prvi, ispostaviće se i jedini gol na meču.

U drugom poluvremenu teren je bio još teži za igru. Spartak nije uspeo najbolje da se snađe po tim uslovima za igru i nije stvorio ni jednu pravu priliku sve do poslednjeg minuta susreta. U 95. minutu zatresla se mreža Javora, ali je gol poništen zbog ofsajda.

Tabela nakon odigranog 21. kola izgleda ovako:

blank
Foto: Srbijasport

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.