blank

Hokejaši Spartaka uskoro izlaze na led

blank

Klizališna sezona za hokejaše trebalo bi da počne sledeće nedelje, saznajemo od Uroša Brestovca, trenera Hokejaškog kluba “Spartak”. Brestovac kaže da su mašine za pravljenje leda uključene u sredu oko podne i da se sredinom iduće nedelje može očekivati izlazak sportista na led.

– Takmičenja svih selekcija su počela još u septembru. Učestvujemo na nacionalnim i regionalnim takmičenjima. Zahvaljujući sportskim prijateljstvima i saradnji, uspevamo nekako da odemo u Novi Sad ili Mađarsku da deca treniraju na ledu. Nadamo se da ćemo postavljanjem leda na naše klizalište, uz pet-šest treninga nedeljno, uspeti da postignemo još bolje rezultate na takmičenjima. Naši hokejaši svih uzrasta igraju srcem, disciplinovani su, ali im je potreban i trening na ledu kako bi usavršili uigranost i klizačke sposobnosti – kaže Brestovac, dodajući da postavljanje leda na gradsko klizalište ne čekaju samo hokejaši već i drugi sportisti.

Tatjana Ljubić u ime roditelja mladih hokejaša za naš portal navodi da je preko sto roditelja uputilo molbu gradonačelniku, Skupštini grada, članu Gradskog veća zaduženom za sport i omladinu i Javnom komunalnom preduzeću „Stadion“ da se postavi led i na taj način omogući deci da treniraju.

– Deca koja treniraju hokej u Subotici led imaju samo tokom sezone, i to samo tri meseca godišnje. Raduju se svaki put uoči postavljanja leda, jer vole hokej i kroz nastupe u inostranstvu dostojno predstavljaju svoj grad. Time čine ponosnim i nas, njihove roditelje – kaže Ljubić. – Drago nam je da je doneta odluka da se postavi led. Roditelji i deca su u potpunosti spremni na saradnju sa trenerima kako bi se ispoštovale sve epidemiološke mere koje klub i Krizni štab preporuče – navodi Ljubić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.