blank

Rezultati utakmica odigranih tokom vikenda

blank

Subota, 29. maj

Srpska liga Vojvodina — 37. kolo

Vojvodina 1928 2 (0) : (2) 4 Bačka 1901

Dinamična igra u Perlezu u kojoj su gosti uspeli da se istaknu i da iskoriste više šansi. U petnaestom minutu igre Nemanja Žiža uspeo je da dovede Bačku 1901 u vođstvo, a na samom kraju prvog dela igre, Lazar Kežman postavlja rezultat poluvremena, 0:2.

Samo tri minuta nakon početka drugog dela igre, posle šuta Ognjena Kneževića, Ćuruvija je odbio loptu, nakon čega je Marko Malbaški iz poluvoleja pogodio sam ugao gola. U sedamdeset drugom minutu igre Danilo Provčin pogađa za 1:3, da bi petnaest minuta kasnije Krmar povećao vođstvo gostiju na 1:4.

Minut nakon njega Marko Malbaški se po drugi put upisuje u listu strelaca, ali je rezultat do kraja ostao nepromenjen.

Vojvođanska liga „Sever” — 33. kolo

Bačka 4 (1) : (0) 1 Tavankut

Domaćini su poveli golom Kopunovća sa dvadeset pet metara udaljenosti. Par minuta kasnije, Stefan Spremo imao je priliku da izjednači rezultat, ali bezuspešno. Mladen Vizin postiže gol iz penala u šezdesetom minutu igre i dovodi do izjednačenja.

Deset minuta kasnije Nagrin šalje loptu glavom u mrežu i dovodi Pačir u vođstvo. Luka Jeknić ulazi u igu i do kraja utakmice postiže dva gola za konačnih 4:1.

Nedelja, 30. maj

Područna fudbalska liga — 28. kolo

Đurđin 3 (0) : (1) 2 Preporod
Radnički 1905 5 (2) : (0) 0 Budućnost

Golove za Radnički 1905 Bajmok postigli su Nikola Todorović, Miloš Ljubojčić, Danilo Jovanović, dok se Srđan Rajić dva puta upisao u listu strelaca.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Večeras bitka za finale

Košarkaše Spartak Office Shoes-a večeras od 19 časova u Hali sportova očekuje revanš meč polufinala plej-ofa protiv ekipe MZT Skopje Aerodrom. Subotičani su slavili u

Detaljnije »
blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.