blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige.

blank
Foto: FK TSC

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je podsetio da je Zvezda ne samo aktuelni, već i budući šampion i da se proslava titule može dogoditi već u četvrtak uz šalu da će se u tom slučaju TSC potruditi da bude dobar dekor da ne pokvari slavlje.

„Nedavno smo igrali protiv njih, jasno nam je koliko su opasni, ali mi planiramo da ostanemo svoji. Pokušaćemo da meč držimo pod kontrolom, iako smo svesni da je na Marakani to nemoguće svih 90 minuta. Spremamo se za sve faze igre, poštujemo protivnika, ali ne plašimo se. Kao i uvek idemo na pobedu svesni da moramo biti još bolji nego protiv Partizana, a to će biti veliki izazov. Za nas je ovo velika utakmica iz koje ćemo pokušati da izvučemo najveći mogući benefit“, rekao je Lazetić.

Direktan prenos meča je obezbeđen na kanalu Arena Premium 1. TSC je treći na tabeli sa 66 osvojenih bodova, dok je Crvena Zvezda prva na tabeli sa 81. bodom.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.