blank

Udruženje „Moja Srbija“: Vlada Srbije da pusti u opticaj još 150.000 vaučera za odmor u Srbiji

Udruženje “Moja Srbija” pozvalo je danas Vladu Srbije da tokom maja pusti u opticaj još 150.000 vaučera za odmor u Srbiji.

blank
Foto: Pixabay

Ocenjenjeno je da bi se time u značajnoj meri zadovoljile potrebe zainteresovanih građana, uz podsećanje da je prva ovogodišnja kvota od 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji, koji su se delili 10 put zaredom, podeljena 15. januara za samo četiri sata.

„Najveći broj građana koji u januaru nisu uspeli da predaju formulare i da ostvare pravo na subvencionisani smeštaj, očekuje nastavak akcije, kako bi bili u mogudnosti da organizuju svoj odmor u Srbiji po povlašdenim cenama“, rekao je predstavnik udruženja „Moja Srbija“ Milan Ristić.

„Puštanjem u opticaj nove kvote od 150.000 vaučera, Vlada Srbije bi omogućila zainteresovanim građanima da iskoriste pravo na ovu popularnu subvenciju, a ugostiteljima da realizuju već izvršene rezervacije, što bi predstavljalo veliki podsticaj za dalja ulaganja i unapređenje njihovih smeštajnih kapaciteta“, zaključio je on.

Opširnije pročitajte ovde.

Izvor: Beta, N1

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Zaštita lubenice

Usevi lubenica se u zavisnosti od vremena rasađivanja i skidanja zaštitne folije nalaze u različitim fazama razvoja listova, preko formiranja sporednih stabala, pa do različitih

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.