blank

Završeno takmičenje Lige malih šampiona

Akcija “Liga malih šampiona” koju Sportski savez Subotice organizuje u saradnji sa Sportskim savezom Srbije ulazi u završnu fazu.

blank
Foto: Sportski savez Subotice

Radi se o projektu u kojem su obuhvaćeni najmlađi sugrađani uzrasta 5 i 6 godina, koji se pod nadzorom trenera takmiče u svojim obdaništima.

U saradnji sa Predškolskom ustanovom “Naša Radost” u proteklih mesec dana čelnici Sportskog saveza Subotice obišli su dvadeset objekata na teritoriji grada Subotice gde su organizovali takmičenja za mališane.

Deca su pod nadzorom trenera imala zadatak da što brže pređu dva poligona, od kojih je jedan poligon spretnosti, a drugi brzine. Najbolja grupa svakog objekta (5 dečaka i 5 devojčica) plasirala se na Gradsko prvenstvo koje će se održati 28. maja u sali Tehničke škole “Ivan Sarić” gde će se dobiti pobednici koji će Grad predstavljati na državnom prvenstvu koje će se održati za vreme velikog sajma sporta u Beogradu krajem septrembra meseca ove godine.

U petak 10. maja trening i takmičenje “Liga malih šampiona” održano je u objektu “Kekec” na Paliću. Takmičenje mališana u ovom objektu posmatrali su Nataša Aleksić, član gradskog veća zadužena za sporti omladinu i Dejan Vuković, sekretar Sportskog saveza Subotice.

Deca ovog objekta su bila veoma spretna, brzo i lako su savladali zadatke poligona i spremno dočekuju finalno takmičenje.

Izvor: Sportski savez Subotice

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.