blank

Seniorke Streljačkog kluba „Spartak” vicešampionke Srbije

blank

Proteklog vikenda u Guči je održano Prvenstvo Srbije vazdušnom puškom u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji, a ekipa seniorki Streljačkog kluba „Spartak”, kao i Jelena Todorović u pojedinačnoj konkurenciji, osvojile su titulu vicešampiona države. Ekipa seniorki odbranila je titulu osvojenu prošle godine u Beogradu.

Seniorsku ekipu činile su Jelena Todorović, Karolina Sikora i Viktorija Vegel, juniorka koja je prvi put nastupila sa ekipom. Kako su naveli iz kluba, uspeh je još veći s obzirom na to da je ovo tek drugo pojavljivanje seniorki na državnom takmičenju.

U takmičenju juniorki ekipno su nastupile Milica Ikić, Viktorija Vegel i Karolina Sikora, koje su zauzele četvrto mesto.

U pojedinačnoj konkurenciji seniorka Jelena Todorović, rezultatom od 372 kruga, osvojila je titulu vicešampiona države.

blank

Kako su naveli, u seniorskoj pojedinačnoj konkurenciji vredan je pažnje rezultat Slaviše Mojsića, koji se sa upucanih 370 krugova plasirao na šesto mesto.

Pred Streljačim klubom „Spartak” je i državno prvenstvo vatrenim oružjem, koje će biti održano u septembru u Trsteniku.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 25. kolo

Proteklog vikenda na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani su mečevi 25. kola. Tavankut je u slavio na svom terenu protiv Vinogradara, dok je Udarnik

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.