blank

Suzbijanje krpelja od srede do kraja meseca

blank

Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj saopštio je da će u saradnji sa Privatnim partnerom „Oris“ d.o.o. iz Sombora sprovoditi tretman protiv krpelja na teritoriji Grada Subotice, počev od srede, do nedelje 30. maja.

„Preparati kojima će biti urađen tretman protiv krpelja su otrovni za pčele, pa se mole pčelari da košnice izmeste minimum pet kilometara od lokacije gde će biti sprovedene mere suzbijanja krpelja, u vremenskom intervalu od 48 sati”, navedeno je u saopštenju.

Tretman suzbijanja krpelja biće sprovođen na dečjim igralištima, sportskim terenima, prakovima, javnim zelenim površinama i poljanama u Subotici, na Paliću, Kelebiji, Bikovu, u Čantaviru, Bačkom Dušanovu, Višnjevcu, Maloj Bosni, Mišićevu, Đurđinu, Bajmoku, Donjem Tavankutu, Ljutovu i Starom i Novom Žedniku, a tačan spisak mesta dostupan je na zvaničnom sajtu Grada Subotice.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 17 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija povolјno će uticati na

Detaljnije »
blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.