blank

Ambasador Kipra u poseti Subotici

Juče su se u Gradskoj kući sastali Stevan Bakić, gradonačelnik Subotice i ambasador Kipra u Beogradu Andreas Fotiu. Bakić je istakao zadovoljstvo što je Suboticu posetio ambasador Kipra i istakao da naše dve zemlje veže izuzetno prijateljstvo, kao i istorijske, političke i kulturne veze.

blank
Foto: Subotičke.rs

Bakić je takođe istakao kako je predstavio privredne, investicione, turističke, obrazovne i kulturne potencijale Subotice i Palića. Naglasio je i da je Palić svrstan među šest turističkih destinacija prve kategorije u Republici Srbiji.

“Smatram da u ovim vremenima nije lako biti prijatelj Srbije i da ta podrška Republike Kipar ima posebnu težinu. Srpski narod je jedan od najboljih naroda na svetu, da nikada u istoriji svog postojanja nije nikoga napao, već se samo branio, uvek bio na strani istine i uvek bio među zemljama pobednicama“ – rekao je Stevan Bakić.

O intenzivnijoj saradnji pričao je i ambasador Kipra Fotiu, koji je istakao kako je Subotica izuzetno lep grad i kako će se potruditi da produbi saradnju između Kipra, odnosno nekih gradova iz svoje države i Suboticom, pri tom se zahvalivši na toploj dobrodošlici.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 25. kolo

Proteklog vikenda na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani su mečevi 25. kola. Tavankut je u slavio na svom terenu protiv Vinogradara, dok je Udarnik

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.