blank

Lukina mađioničarska prestava (VIDEO)

YouTube video

Magija i iluzija opčinjavali su ljude vekovima. Ljudi su svojim veštinama uspevali da zavedu široke mase, a magija je uvek bila intrigantna, mađioničari izuzetno cenjeni.

Svojim veštinama Luka mađioničar iz Novog Sada fascinirao je decu koja su bez treptanja posmatrala njegovu mađioničarsku predstavu. Više od 18 godina Luka svoju magiju usavršava, a sve je počelo od jedne knjige koju je dobio na poklon.

blank
Foto: Subotičke.rs

Luka kaže da je do sad savladao preko 3.000 trikova i svakodnevno se usavršava i dalje. Nikad ne staje, a u zavisnosti od težine trika nekad je potrebno nekoliko dana vežbe, a nekad – godine. Bez svojih vernih klovnova Lukina mađioničarska prestava ne bi bila potpuna.

Mala ekipa brzo postavi scenu, a Vule i Stole Žbun nisu tužni klovnovi, niti strašni. Njih dvojica su sjajan klovnovski tandem čija je energija zarazna, pa je u njihovom društvu nemoguće ostati ozbiljan. Lako se uklopiti u njihovo duštvo, možda zato što nam svima nedostaje smeha, smeha koji leči. Može se reći da su Vule i Stole Žbun i lekari duše.

blank
Foto: Subotičke.rs

Danas se magijom bave retki. Trikovima pogotovo. Zato je Lukina mađioničarska predstava tako važna. Njegove ruke su vešte, pa iako se trudite da shvatite kako neki trik funkcioniše, postoje neke magije koje ne treba otkrivati.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.