blank

ŽFK Spartak dobio licencu za Evropu

Komisija za licenciranje klubova Fudbalskog saveza Srbije izdala je licence za takmičenja u organizaciji UEFA za deset timova među kojima je i Ženski fudbalski klub “Spartak”.

blank
Foto: ŽFK Spartak

Svi ti klubovi ispunili su pet kriterijuma predviđenih odredbama Pravilnika o licenciranju za takmičenje u organizaciji UEFA: sportski, infrastrukturni, personalno-administrativni, pravni i finansijski.

Administrativni direktor kluba, gospodin Bojan Arsić zadužen za postupak licenciranja, istakao je da je odobravanje licence za učešće u evropskom takmičenju UEFA za klub i Grad Suboticu od ogromnog značaja i da je to rezultat velikog zalaganja rukovodstva kluba gde je prioritet bio da se prate evropski standardi koje UEFA zahteva kako bi Spartak mogao da konkuriše za učešće na velikom takmičenju, UEFA ligi šampiona za dame.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Trio napustio Spartak

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv sporazumno je prekinuo saradnju sa defanzivcem Ilijom Martinovićem, desnim bočnim Alphonce Msanga Mabulom i  ofanzivnim veznim fudbalerom Morice Abrahamom. Klub

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.