blank

ŽENSKI FUDBAL Spartak savladao Slogu sa 2:0

blank

U sedmom kolu Super lige u fudbalu za žene, Spartak je juče, kao domaćin, savladao Slogu sa 2:0. Golove za “plave golubice” postigle su Kejl Dejvis i Anastasija Ćirić u 54, odnosno 58. minutu.

Defanzivna taktika, koju je Sloga uspešno primenjivala prethodnih šest kola, bila je uspešna i u Subotici, ali samo tokom prvog poluvremena.

Osim terenske dominacije domaćih igračica i stative, koju je u 34. minutu pogodila Tijana Filipović, u prvom delu igre nije bilo poteza koje vredi zabeležiti.

Samo šest minuta nakon početka drugog poluvremena, Boris Arsić u igru uvodi Anastasiju Ćirić, postavlja je u špic napada i do kraja utakmice ona je predstavljala opasnost po gol Ljiljane Gardijan.

U 54. minutu, Sara Pavlović izvodi korner, a najsnalažljivija u gužvi bila je Kejl Dejvis, što je bilo dovoljno za vođstvo domaćeg tima. U 57. minutu, Živana Stupar je u izglednoj prilici, ali šutira pored stative. Dva minuta kasnije, Anastasija Ćirić dovodi Spartak do novog vođstva (2:0).

U 71. minutu, Ćirić je ponovo bila u prilici, jedan na jedan sa Gardijanovom, ali umesto očekivanog udarca glavom odlučila se na šut, šaljući loptu preko gola.

Foto: ŽFK Spartak, FB

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.