blank

Sprečeno krijumčarenje municije i više od pedeset hiljada evra

blank

Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Horgoš sprečili krijumčarenje više od 55.000 neprijavljenih evra i nekoliko modifikovanih metaka od kojih je jedan bio upotrebljen, jer je pronađena samo čaura, saopštila je Uprava carina.

Kako je navedeno, slučaj je otkriven u četvrtak na izlazu iz zemlje, u mercedesu bugarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao pedesetogodišnji bugarski državljanin.

blank

Detaljnom kontrolnom ustanovljeno je da se na suvozačkom mestu nalazilo ukupno 55.400 evra, odnosno 51.000 evra i 7.300 bugarskih leva, dok je u pregradi kod menjača pronađeno burence pištolja, ispunjeno mecima.

„U burencetu se nalazilo četiri modifikovana, tzv.dum-dum metka i jedna čaura, a poznato je da je takva municija izuzetno razorna”, naveli su iz Uprave carina, navodeći da je krijumčar priveden, a protiv njega su pokrenuti prekršajni i krivični postupak, zbog neprijavljenog novca i otkrivene municije.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.