blank

Srne u deponiji (VIDEO)

Snimak koji je redakcija sajta Subotičke.rs načinila iznad deponije u Keru obuhvatio je, pored odbačenog smeća i šuta, zalutale srne koje su u tom zapuštenom delu grada pronašle svoje stanište.

blank

Divlja deponija u naselju Ker, duž ulica Sergeja Jesenjina, Gašpara Ulmera i Rovinjske, raste već tri decenije. Umesto kvarta sa stanovima za mlade bračne parove, čija je izgradnja na tom mestu svojevremeno najavljivana, ovaj deo naselja Ker postao je smetlište i izvor brige u okolnim kućama i stambenim zgradama.

Meštani kažu da su pokušali da pozovu komunalnu policiju, odnosno miliciju, ali bezuspešno. Više od deset puta razgovarali su i sa komunalnim inspektorima. Na kraju, sagovornice našeg portala, doktorica Ivana Pušin, Marina Obradović i Mirjana Tiragić, oformile su grupu na “Fejsbuku” nazvanu “Očistimo divlju deponiju u Kerskom naselju”.

blank

Naša redakcija skrenula je nedavno pažnju nadležnima kako bi ovaj gradski problem bio rešen. Dok nadležni ne načine prve korake na čišćenju deponije, bićemo koncentrisani na pojavu srna u tom zapuštenom delu naselja Ker.

YouTube video

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.