blank

Subotičani još uvek čekaju vakcine protiv sezonskog gripa

blank

Uprkos najavama lokalnih medija, objavljenih 26. oktobra, da vakcine protiv sezonskog gripa u domove zdravlja stižu za dan ili dva, kao i izjavi ministra Zlatibora Lončara, koju su preneli, da u domovima zdravlja trenutno ima “Torlakovih” vakcina protiv sezonskog gripa, u subotičkim ambulantama pomenutih vakcina još uvek nema.

Sudeći prema sadašnjoj situaciji, kako saznajemo u subotičkim ambulantama, vakcine će u najboljem slučaju stići tek sledeće nedelje, iako je vakcinacija zvanično odavno počela.

U Domu zdravlja saznajemo da je prvi kntigent vakcina, koji je stigao u Suboticu, bio vrlo mali i da je potrošen veoma brzo, a novih isporuka vakcina do sada nije bilo.

Podsetimo, ministar Lončar je rekao da će građani moći da biraju hoće li da prime “Torlakovu” vakcinu ili vakcinu iz uvoza, te da je dosta ljudi insistiralo baš na “Torlakovoj” vakcini kojih, prema ministrovim rečima, ima po domovima zdravlja.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.