blank

Takmičari se poklonili publici na kraju još jedne klizačke sezone

Decenijama unazad svi koji vole klizanje, kao aktivni ili rekreativni sportisti, krajem februara poslednji put te sezone izađu na led.

blank
Foto: Privatna arhiva

I zimu, ali I led, mnogobrojni gledaoci koji su juče bili na Gradskom klizalištu, pozdravili su do sledeće sezone. Klizački klub “Spartak” izveo je svoje programe i u takmičarskom i rekreativnom delu.

Skoro dva sata svi su imali priliku da uživaju u dobroj muzici i zabavi. Izvedena su 23 nastupa, a skoro šezdesetoro dece pokazalo je kroz koreografiju šta su naučili u ovoj sezoni.

blank
Foto: Privatna arhiva

Svaki klizač izveo je svoju koreografiju na muziku, a po uzoru na velika takmičenja, plišane igračke, cveće i slatkiši bacane su sa tribina u znak podrške. Uz brojne hitove fimske muzike, devojčice i dečaci pokazali su šta su naučili, bilo je zadovoljstvo pratiti program Klizačkog kluba “Spartak”.

“Prezadovoljna sam nastupima takmičarki, rekreativaca i najmlađih članova. Ova sezona je završena, a naredna startuje od decembra. Do tada će neki od naših klizača imati priliku da pokažu svoje umeće na takmičenjima, prvo sledeće održaće se u subotu, 9. marta u Novom Sadu, a ispred Klizačkog kluba “Spartak” iz Subotice na Kupu Vojvodine takmičiće se osam devojaka”, rekla je Maša Ćurčija, trener umetničkog klizanja KK „Spartak“ iz Subotice.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Saopštenje NGG Subotica

Saopštenje NGG Subotica – NAŠ GRAD! prenosimo u celosti: “NGG Subotica uputila je Zahtev čelnicima grada, gradonačelniku Stevanu Bakiću, predsedniku Skupštine grada Balintu Pastoru, načelniku

Detaljnije »
blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.