blank

Tavankućani zasukali rukave! (VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Tavankuta, člana Područne lige Subotice već dve nedelje vredno treniraju pod trenerskom palicom Nenada Todorovića i pripremaju se za nastavak prvenstva koji je zakazan za početak marta.

Uprava kluba potrudila se da igračima obezbedi kvalitetne uslove za rad i angažovala je nekoliko pojačanja u zimskom prelaznom roku koja će zaoštriti konkurenciju. Takođe renovirana je sala i preuređene su svlačionice.

Šef stručnog štaba Nenad Todorović koji ima bogato igračko iskustvo u našoj zemlji i inostranstvu poznaje sredinu i ima veliku podršku igrača i simpatizera kluba, pa se nada da će klub u narednom periodu da se vrati gde mu je mesto, a to je viši rang. Poseduje A licencu i vodio je nekoliko klubova u trenerskoj karijeri, a letos je po drugi put seo na klupu Tavankućana.

blank
Foto: Subotičke.rs

“Ambicije kluba su pre svega stabilizacija, a od leta se planira i napad na Vojvođansku ligu da se obezbedi mesto koje ovaj klub zaslužuje. Imamo 24 igrača, konkurencija je velika, tako da je sve na momcima koji će se kroz ukupno 9 kontrolnih utakmica boriti za svoje mesto u timu”, rekao je Nenad Todorović.

Sekretar kluba Stefan Ušumović rekao je da je uprava angažovala pet pojačanja i da su ambicije da se najpre formira dobra okosnica tima koja će nostiti igru u narednoj sezoni.

Tavankut je jesenji deo prvenstva Područne lige okončao na 11. poziciji sa skorom od 4 pobede, 3 nerešene i 8 poraza. Prvo kolo u prolećnom delu ekipa na svom terenu dočekuje Njegoš iz Lovćenca.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.