blank

Tenis klub “Spartak” obasjan svetlošću (VIDEO)

YouTube video

Teniski klub “Spartak” svoju bogatu tradiciju može da zahvali svim sportskim radnicima okupljenih oko ovog kluba, takmičarima koji brane plavo-bele boje Spartaka, ali i Gradu Subotici koji je iz budžeta izdvojio nepuna četiri miliona dinara i tako osvetlio i preostala tri teniska terena sa šljakom.

Neumorna ekipa Teniskog kluba “Spartak” ovaj klub održava na najvišem mogućem sportskom nivou, ali rezultatski nivo koji su postavili teško se dostiže.

blank
Foto: Subotičke.rs

Predsednik Tenis kluba “Spartak” i Sportskog društva Železničara „Jovan Mikić Spartak“, Milan Vučković, kaže da teniseri više neće imati problema sa neosvetljenim terenima, što im daje mogućnost da kvalitetnije nastave pripreme za predstojeća takmičenja.

U sličnom tonu govorio je i Ladislav Demeter, trener tenisera “Spartak”. Ovom sportu Ladislav je posvećen od malih nogu.

Lana Virc je sa svojih 15 godina neverovatan sportski talenat. Kako kažu, to je samo jedan mali deo sportskog uspeha, sve ostalo je ozbiljan rad. Iako nam se bliži zima, vremenski uslovi još uvek dozvoljavaju treninge na spoljnim terenima, a reflektori su samo dodatni plus.

Bogatim, grad čine ljudi. Što se više ulaže u sport, sportsku infrastrukturu, to se više mladih okuplja oko kluba. To je prilika da se da sportski smisao od malih nogu, a entuzijastičnu ekipu dečaka našli smo u školi tenisa, gde se uče prvi bekhendi, forhendi. Možda ćemo za koju godinu navijati za nekog od ovih dečaka i devojčica, na velikim takmičenjima.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.