blank

“Top Fighter” na Prvenstvu Vojvodine u K1

Kik boks klub “Top Fighter” takmičarsku sezonu u kik boksu otvorio je nastupom na Prvenstvu Vojvodine u K1 disciplini, koje se održalo u Bečeju 24. februara, a koje je ujedno i bila provera pred Prvenstvo države koje će se održati za dve nedelje.

blank
Foto: Top Fighter

U mlađim juniorima Aleksandar Tot je u kategoriji do 48 kilograma,ostvario dve pobede i zasluženo osvojio zlato, dok je u starijim juniorima Martin Toldi, u kategoriji do 63,5 kilograma nakon dve pobede takođe osvojio zlato.

Juniorka Milena Kovačević, je u kategoriji +70 kilograma odradila svoj prvi meč i osvojila srebrnu medalju. Uspeh je ostvaren i u seniorskom uzrastu, Milica Despotović je u kategoriji do 52 kilograma osvojila prvo mesto. Nikola Lončar je u kategoriji do 75 kilograma u četvrtfinalu i polufinalu ostvario dve pobede i čeka ga finale na narednom Prvenstvu Vojvodine.

Juče je još jedan član Top Fightera ostvario odličan rezultat. U Novom Sadu je održano Pojedinačno Prvenstvo Vojvodine u boksu, na kojem je kadet Stefan Repčen u kategoriji do 40 kilograma pobedom prekidom u prvoj rundi postao prvak Vojvodine.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.