blank

“Top Fighter” proteklog vikenda uspešan na dva takmičenja

Takmičari Kik boks kluba “Top Fighter” proteklog vikenda učestvovali su na dva takmičenja. U subotu 28. oktobra u Kuli održano je Prvenstvo Vojvodine u kik boksu za juniore i seniore u disciplini K1, dok je u nedelju u Subotici 29. oktobra održano 7. kolo regionalne lige Vojvodine u boksu.

blank
Foto: Top Fighter

Na kik boks prvenstvu Vojvodine starija juniorka Milica Despotović u kategoriji do 50 kilograma izgubila je u finalu na poene 2:1 od takmičarke iz Temerina, takođe reprezentativke Srbije, i ovog puta se morala zadovoljiti srebrnom medaljom.

Nikola Lončar je zvanično debitovao kao senior u B klasi u kategoriji do 75 kilograma, i nakon dve zabeležene pobede na poene nad borcima iz Temerina i Novog Sada osvojio je prvo mesto.

Takođe je osvojio pehar za najboljeg seniora prvenstva i takođe mu je uručen i pehar Kik boks saveza Vojvodine za najuspešnijeg starijeg juniora u 2022. godini. Isti uspeh imao je i naredni dan na bokserskom kolu lige gde je u uzrastu omladinaca u kategoriji do 75 kilograma pobedio boksera iz Loznice i tako doneo poene BK “Sloven” iz Rume.

Nastup na bokserskom takmičenju je zabeležio i senior Aleksa Kečenović u kategoriji do 71 kilograma koji je odradio dobar javni sparing sa borcem iz Novog Sada.

Trener Alen Heralić zadovoljan je nastupom svojih takmičara. Nikola Lončar, iako je još ove godine junior u kik boksu, već nastupa u seniorima i po planu skuplja iskustvo za sledeću godinu. Milica Despotović je iz više razloga izgubila podeljenom sudijskom odlukom i na greškama će poraditi do sledećeg takmičenja, dok je Aleksa Kečenović odradio još jedan dobar sparing u nizu u okviru sticanja prava za nastup na zvaničnom takmičenju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.