blank

Tragedije u Staroj Moravici i Paliću (VIDEO)

YouTube video

Juče se u Staroj Moravici, mestu nadomak Bačke Topole desila tragedija kada je A.Z. starog 28 godina ubila struja. Nesrećnog mladića sa bandere spustili su vatrgoasci, a kako saznajemo, na banderi je pokušavao da montira kablovsku i internet.

Hitna pomoć je mogla da konstatuje samo smrt, a vatrogasna služba poginulog mladića je spustila na tlo.

blank
Foto: Subotičke.rs

Uviđaj je trajao do popodnevnih sati, ali od nadležnih službi iz Elektrodistibucije, policije i privatne firme koja je vršila prikopčavanje na internet mrežu, a čiji je mladić bio radnik, nismo uspeli da saznamo mnogo.

Očevici koji su ceo dan proveli sa ekipama stručnih službi nisu hteli pred naše kamere osim jedne pred čijom se kućom desila tragedija.

blank
Foto: Subotičke.rs

Tragičan slučaj desio se i na Paliću, kada su u prepodnevnim satima spasioci izvukli telo žene iz jezera Palić. Nisu poznate okolnosti smrti.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 23 do 37 stepeni Celzijusa. Dalјi porast maksimalne dnevne temperature vazduha

Detaljnije »
blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 23 do 38 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija je relativno povolјna. Oprez

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.