blank

TSC gostuje na “Karađorđu”

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole danas od 16 časova i 30 minuta gostuju ekipi Vojvodine u Novom Sadu, u vojvođanskom derbiju 30. kola Superlige.

blank
Foto: FK TSC

Šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić je pred utakmicu istakao da je od dolaska novog trenera, Bandovića, ekipa Vojvodine na uzlaznoj putanji.

“Napredak protivnika se vidi i po boljim rezultatima i po boljoj igri. Iz utakmice u utakmicu su sve uspešniji. imaju kvalitetne individualce, pomenuću samo izvanrednog mladog golgetera Ivanovića. Kompaktni su, dobri defanzivno i nema sumnje da je pred nama pravi derbi. Vojvodina je u uzlaznoj formi, plasirali su se u polufinale, a i mi smo u dobrom momentu, tako da će meč biti sjajan. Voleo bih da što veći broj navijača dođe da odgleda duel dva vrhunska tima u dobrom ambijentu i sjajnoj atmosferi Karađorđa”, rekao je Lazetić.

Odbrambeni igrač Mateja Đorđević ocenio je da će se danas igrati pravi vojvođanski derbi i utakmica koja je veoma bitna za njegov klub:

“Očekuje nas težak meč dve ekipe u dobroj formi. Imali smo celu nedelju da se spremimo za njega i nadam se pobedi i novim bodovima”, rekao je defanzivac.

TSC trenutno zauzima treće mesto na tabeli Superlige sa 60 bodova, dok je Vojvodina četvrta na tabeli sa 47 osvojenih bodova. Direktan prenos meča je obezbeđen na kanalu Arena sport 3.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.