blank

TSC lagano protiv Javora

Fudbaleri TSC-a ugostili su juče na svom terenu ekipu Javro Matisa iz Ivanjice u okviru 19. kola Mozzart bet Superlige. Izabranici Žarka Lazetića opravdali su ulogu favorita i lako slavili sa 3:0 (2:0).

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Đakovac 28., Rakonjac 45., Pantović 82. minut za TSC.

TSC: Ilić, Ćalušić, Antonić, Krstić, Cvetković, Radin, Milosavljević, Đakovac, Petrović, Jovanović, Rakonjac. Igrali su još: Šoš, Ćirković, Stanić, Pantović, Milovanović.

Javor: Manojlović, Dolmagić, Obradović, Kopitović, Miletić, Dukure, Tojčić, Bosić, Gojković, Tanko, Gigić. Igrali su još: Ilić, Buae, Ratković, Petrović, Koreira.

TSC je ovom pobedom zagarantovao treću poziciju na kraju polusezone odmah iza večitih rivala. U jučerašnjem meču nije bilo neizvesnosti jer su Bačkotopolčani od početka do kraja diktirali ritam i davali golove.

Vođstvo TSC-u doneo je Đakovac, dok je u finišu prvog dela povratnik u redove, napadač Rakonjac povisi na 2:0. U drugom delu nastavili su u svom ritmu Bačkotopolčani i u finišu stigli do 3:0 kada je odbrani gostiju pobegao brzonogi Pantović.

TSC za vikend igra poslednji meč u ovoj godini na krovu tržnog centra u Beogradu gde će snage odmeriti sa neugodnom ekipom IMT-a koja je u ovom kolu savladala favorizovani Čukarički na gostovanju.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.