blank

TSC primio šaku golova u Pireju!

Fudbaleri TSC-a pretrpeli su još jedan težak poraz u Ligi Evrope. Sinoć su izgubili od Olimpijakosa na gostovanju u Pireju rezultatom 5:2 (3:0) i tako okončali ovogodišnje takmičenje u drugom po snazi klupskom takmičenju u Evropi.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: El Karabi 21., Podence 40., 42., Ilić (AG) 46., El Arabi 67. minut za Olimpijakos, Đakovac 48., Ćirković 60. minut za TSC.

Olimpijakos: Karvahal, Paskalakis, Rodinei, Retsos, Ntoi, Ortega, Heze, Kamara, Podense, Fortunis, Mosuras, El Kabi. Igrali su još: El Arabi, Biel, Carvaljo, Aleksandropulos, Ričards.

TSC: Ilić, Krstić, Stojić, Ćolušić, Petrović, Cvetković, Radin, Kuveljić, Đakovac, Milovanović, Ćirković. Igrali su još: Rakonjac, Vulić, Šoš, Stanić, Vlalukin.

Olimpijakos je već na poluvremenu imao 3:0, dva efektna gola postigao je Portugalac Danijel Podense. Bačkotopolčani su bolji utisak ostavili u drugom delu meča iako su već u prvom minutu nastavka primili gol.

Ifet Đakovac je smanjio na 4:1, a onda nešto kasnije Aleksandar Ćirković na 4:2, iako je u međuvremenu TSC ostao sa igračem manje jer je drugi žuti karton dobio Nikola Kuveljić.

Olimpijakos je u nastavku utakmice iskoristio brojčanu prednost i stigao do petog gola za konačnih 5:2.

TSC je završio takmičenje kao četvrti u grupi sa jednim osvojenim bodom. Grci će kao treći nastaviti takmičenje u Ligi konfernecije, dok su Vest Hem i Frajburg još ranije obezbedili prva dva mesta i nokaut fazu Lige Evrope.

Vest Hem je savladao Frajburg u Londonu sa 2:0 (2:0) i potvrdio prvo mesto u grupi.

Tabela:

blank
Foto: Sofascore

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.