blank

TSC pružio otpor u Londonu

TSC je poražen u Londonu u prvom kolu grupne faze Lige Evrope od domaćeg Vest Hema reuultatom 3:1 (0:0). Bačkotopoločani su pružili dostojan otpor favorizovanom premijerligašu!

blank
Foto: TSC

Strelci: Stanić 48. minut za TSC, Kudus 66.,70., Souček 82. minut za Vest Hem.

Vest Hem: Fabijanski, Kerer, Mavropanos, Ogbona, Kresvel, Fornals, Vord-Praus, Paketa, Kudus, Benrama, Ings. Igrali su još: Emerson, Antonio, Souček, Cornet.

TSC: Simić, Cvetković, Antonić, Đorđević, Stojić, Petrović, Radin, Kuveljić, Đakovac, Stanić, Jovanović. Igrali su još: Krstić, Vulić, Rakonjac, Ćirković, Mirčevski.

Kada je TSC postigao pogodak na početku drugog poluvremena delovalo je da će se san ostvariti i da će u Londonu zavladati muk, ali su u nastavku Kudus sa dva pogotka i Souček doneli pobedu Englezima.

U prvom poluvremenu, nakon početne nervoze i prilagođavanja na atmosferu na prepunom London stadionu, TSC je bio organizovan u odbrani i uspeo da ode na odmor sa povoljnim rezultatom. Nizale su se šanse domaćina, ali lopta nije htela u gol. Najbolju priliku za TSC u prvom poluvremenu propustio je Stojić kada je nakon prekida pogodio prečku.

Na startu drugog dela, Stanić je ukrao loptu na polovini terena i izašao sam pred Fabijanskog kojeg je matirao za 0:1. Nakon toga trgli su se domaćini i sa dva brza gola Kudusa preokrenuli rezultat u svoju korist. Konačan rezultat postavio je rezervista Souček u finišu susreta.

Naredno kolo Lige Evrope Bačkotopolčani igraju na svojoj TSC Areni 5. oktobra kada im u goste dolazi Olimpijakos koji je u prvom kolu izgubio od Frajburga.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “TSC pružio otpor u Londonu”

  1. Šteta ! Nikad bolja prilika za jedan naš klub da, kao autsajder, odnese bodove. Dok je bilo pas igre sve je bilo dobro. Čim se prihvatila igra trke, naročito posle izjednačujućeg gola, dolazi do izražaja fizička dominacija engleza. Par trenutaka dekoncetracije i lošeg postavljanja i kraj. Prejeftino primljeni golovi. TSC se nije obrukao ali su bili blizu da se proslave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 26 stepeni Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije kardiovaskularnim bolesnicima,

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.