blank

TSC se namučio sa “fenjerašima”!

Fudbaleri TSC-a ugostili su sinoć na TSC Areni u Bačkoj Topoli poslednjeplasiranu ekipu Superlige, Radnik iz Surdulice. U meču 21. kola izabranici Žarka Lazetića slavili su 1:0 (0:0) golom Ifeta Đakovca sa bele tačke.

blank
Foto: TSC

Strelac: Đakovac (P) 68. minut za TSC.

TSC: Ilić, Cvetković, Stojić, Antonić, Petrović, Vulić, Milosavljević, Jovanović, Đakovac, Pantović, Milovanović. Igrali su još: Radin, Ćirković, Stanić, Šoš, Rakonjac.

Radnik: Ranđelović, Sadik, Milićević, Orešanin, Gašić, Hajdarević, Šović, Duronjić, Jović, Tomašević, Zajmović. Igrali su još: Martinkevič, Kadijević, Bogdanović, Anđelković, Jovanović.

TSC je do pobede došao teže nego što se očekivalo. Domaćini su važili za aspolutnog favorita protiv ekipe koja se nalazi na začelju tabele i koja je po kvalitetnu mnogo slabija od TSC-a.

Gol odluke pao je u 68. minutu. Nakon jedne gužve u kaznenom prostoru gostiju sudija Ivković je pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo najbolji akter meča Ifet Đakovac i loptu sproveo iza leđa golmana Ranđelovića.

TSC u narednom 22. kolu Mozzart bet Superlige gostuje ekipi Železničara u Pančevu, koja je u ovom kolu izgubila od Čukaričkog na Banovom Brdu.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.