blank

TSC ugasio “zmajeve”

Fudbaleri TSC-a ugostili su juče na svojoj TSC Areni ekipu Voždovca u okviru 27. kola Mozzart bet Superlige i upisali trijumf rezultatom 2:0 (2:0).

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Vulić 41., Ćirković 43. minut za TSC.

TSC: Ilić, Vlalukin, Antonić, Stojić, Petrović, Radin, Milosavljević, Pantović, Vulić, Ćirković, Jovanović. Igrali su još: Đorđević, Rakonjac, Stanić, Cvetković, Đakovac.

Voždovac: Katić, Đurđević, Savić, Lukić, Đuričić, Matić, Vujanović, Kolarević, Miletić, Nešković, Flemings. Igrali su još: Teodorović, Vilka, Mitrović, Pirgić.

TSC je nastavio dobar niz i sa ovom pobedom se učvrstio na treće mesto Superlige, odmah iza Partizana. U većem delu meča Bačkotopolčani su kontrolisali dešavanja na terenu i nadigrali najmlađu ekipu u Superligi.

Vulić je u 41. minutu doneo radost svojoj ekipi nakon što je naninizao nekoliko gostujućih igrača i loptu poslao iza leža Katića. Na 2:0 povisio je Ćirković koji je nastavio sa odličnom formom. Uobičajno je krilni napadač nanizao nekoliko igrača na levoj strani i pogodio duži ugao.

U drugom delu TSC je imao još nekoliko prilika da uveća vođstvo, ali lopta nije htela u gol. Vredno pomena jeste da je TSC u poslednjih petnaestak minuta igrao sa igračem manje, jer je Radin zbog drugog žutog kartona morao ranije u svlačionicu.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.