blank

TSC upalio motore, Cvetinović zadovoljan

Fudbaleri TSC-a već pet dana treniraju punom parom, a prvi kontrolni meč pred put za Sloveniju zakazan je za 1. jul kada će Bačkotoplčani na svom stadionu odmeriti snage sa Voždovcem.

blank
Foto: TSC

„Pripreme teku po planu, atmosfera je dobra i od utorka ćemo početi da treniramo dva puta dnevno. Drugu fazu priprema odradićemo u Sloveniji, gde ćemo odigrati tri kvalitetne utakmice kako bismo dobro uigrali ekipu. Nadam se da ćemo biti uspešni kao i u prolećnom delu možda još i uspešniji. Samo da nas zaobiđu povrede”, rekao je za Sportski žurnal defanzivac TSC-a Dušan Cvetinović.

Iskusni defanzivac došao je u Bačku Topolu pre šest meseci i brzo je stekao poverenje šefa stručnog štaba Žarka Lazetića. U prolećnom delu odigrao je 26 mečeva i bio jedan od zaslužnijih igrača za istorijski uspeh TSC-a.

U karijeri branio je boje OFK Beograda, Wohlena, Dinama,  Grashopersa, Vaduza, Hugesunda, Lensa, Yokohame, Tokušime i Radničkog iz Kragujevca.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas pretežno vedro

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 26 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.