blank

Basket turnir „Igraj za Kosmet” (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Juče je na terenu Ekonomskog fakulteta „Bosa Milićević” održan peti po redu humanitarni basket 3×3 turnir „Igraj za Kosmet” u organizaciji humanitarne organizacije „Svi za Kosmet”. Turnir je okupio 18 ekipa koje su bile podeljene u četiri grupe. Za gledaoce su bile organizovane nagradne igre, kao i takmičenje u šutiranju trojki i šutiranju sa pola terena.

Siniša Lalić ispred humanitarne organizacije „Svi za Kosmet” naglasio je da je cilj ovog turnira da se pomogne našim ljudima sa Kosova i Metohije, prikupljanje novca za obnovu manastira u Đakovici, renoviranje Osnovne škole u Babinom Mostu i pomoć za dve porodice iz sela Kusce.

Turnir je počeo u 13 časova, a igrali su se mečevi po grupama po pravilima 3×3 basketa. Između mečeva bilo je organizovano šutiranje trojki kao i šutiranje sa pola terena.

Turnir je okupio preko sto učesnika i okupio veliki broj gledalaca koji su uživali u sjajnoj atmosferi i kvalitetnom basketu.

Prvo mesto zauzela je ekipa „Arija nebeska” koja je u finalnom meču savladala ekipu „AT” (Top Dži), dok su treće mesto zauzeli „Burgerovi puleni”.

no images were found

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.