blank

U sredu međuškolski nivo kviza „Čitanjem do zvezda”

blank

U Gradskoj biblioteci Subotica će u sredu 3. marta biti održan međuškolski nivo projekta za podsticanje čitanja i kreativnosti „Čitanjem do zvezda” za učenike subotičkih osnovnih škola, s početkom u 10 časova.

Učenici koji nastavu pohađaju na hrvatskom jeziku u osnovnim školama „Matko Vuković” iz Subotice, „Matija Gubec” iz Tavankuta i „Vladimir Nazor” iz Đurđina takmičiće se u dve kategorije – onlajn kvizu znanja i kreativnom radu.

Kako je navedeno, najbolji u obe kategorije predstavljaće Suboticu na državnom takmičenju u maju, kada će se takmičiti s ostalim učenicima iz cele Hrvatske koji su prošli županijski nivo kviza.

Organizatori ovog kviza za podsticanje čitanja su Bibliotekarsko društvo Međimurske županije, a u Subotici ga sprovodi Gradska biblioteka Subotica u saradnji s NIU „Hrvatska reč”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 25 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike mogu izazvati pojačanje

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.