blank

U subotu “Dan pešačenja”

blank

Početak manifestacije u 8 časova i 45 minuta, u dvorištu Osnovne škole ”Miroslav Antić” na Paliću. Početak pešačenja u 9 sati, ukupna dužina staze oko 13 km

Planinarski sportski klub “Spartak” pozvao je Subotičane da se pridruže obeležavanju manifestacije „Dan pešačenja“, koja će biti održana u subotu, 10. septembra.

Kao i prethodnih godina, Spartak se odazvao pozivu Planinarskog saveza Srbije, priključivši se nizu planinarskih organizacija koje promovišu pešačenje kao vid zdravih životnih navika, navedeno je u saopštenju kluba.

Početak manifestacije zakazan je za 8 časova i 45 minuta, u dvorištu Osnovne škole ”Miroslav Antić” na Paliću. Početak pešačenja je u 9 sati (Palić – Tresetište – Palić). Ukupna dužina staze je oko 13 km.

Vodič na stazi biće Karolj Calbert.

Potrebna oprema: udobna obuća za pešačenje, slojevita odeća, zaštita od sunca, kiše i vetra, ranac opremljen za boravak u prirodi (voda, užina, slatkiš).

“Pridruži nam se, napravimo zajedno korak bliže zdravlju”, poručili su iz Planinarskog sportskog kluba “Spartak”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.