blank

U subotu okupljanje bivših asova Radničkog

Fudbalski klub Radnički iz Bajmoka poziva sve svoje bivše igrače i sportske radnike na 8. tradicionalno druženje i podsećanje na neka lepsa vremena a klub koji slavi 118 godina od svog osnivanja svakako to zaslužuje.

blank
Foto: FK Radnički

Kao i svake godine tako će i ove druženje započeti 1. jula u 10 časova na groblju u Dudovoj sumi gde će se položiti cveće i odati počast Jovici, Trivunovu, Đuketiću, Baji Saviću i dragom Borisu Popoviću za sve što su uradili za klub.

Okupljanje se nastavlja u 16 i 30 na Sportskom centru u Bajmoku. Odatle će se ići na groblje u Bajmoku gde će se položiti venci i odati počast Savi, Buci, Cveletu, Stipanu, Gaji.

U 18 časova će se odigrati tradicionalna utakmica veterana, domaćih protiv igrača sa strane.

U 20 časova je večera i druženje uz muziku. Kao i svake godine pa tako će i ove druženje imati neku poruku. Ovaj put Radnički apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu. Bajmok je sportsko mesto ali je trenutno taj sport u krizi. U RK Radnički stasava jedna divna generacija devojčica iz Bajmoka pa će parola okupljanja biti da se svi Bajmočani slože i pomognu ko kako može da te heroine iduće godine uđu u viši rang jer to i zasluzuju.
Bivši igrači će na svoj način pomoći jer Bajmočane mnogo lepih uspomena veže za kraj devedesetih kada je rukometni klub zajedno sa muškim rukometnim klubom ispisivao lepe sportske dane Bajmoka.

Svi koji vole Radnički i žele da dođu 01. 07. na stadion su dobrodosli.

Za sve informacije obratiti se Veliboru Lončaru – Lokiju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.