blank

Vladimir Jovanović: “Neće biti lako!”

Danas je u prostorijama Košarkaškog kluba Spartak Office Shoes održana konferencija za medije povodom 19. kola Admiral bet Košarkaške lige između domaćeg Spartak Office Shoes-a i Metalca koja se igra sutra u Hali sportova od 19 časova, a takođe tema je bila i predstojeći 4. po redu turnir ABA 2 lige koji se održava u Novom Sadu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Prisutnima su se obratili trener ekipe Vladimir Jovanović i igrač Luka Cerovina. Strateg Subotičana osvrnuo se na prethodni meč u Vršcu gde je njegova ekipa ubedljivo izgubila i istakao da će naredni meč sa Metalcem biti izuzetno težak.

“Čeka nas jedna veoma teška utakmica. Mi moramo da reagujemo u odnosu na Vršac i u odnosu na ono što nas čeka. Neće biti lako da se posle utakmice koja je za nama izdignemo i odreagujemo na pravi način, ali iskreno očekujem to”, rekao je Vladimir Jovanović pred sutrašnji meč.

Košarkaš Luka Cerovina složio se sa trenerom da je pobeda protiv Metalca sada veoma bitna da se vrati forma i energija koja je bila u utakmici sa Vojvodinom. Takođe je pozvao navijače da dođu u što većem broju i pruže podršku.

blank
Foto: Subotičke.rs

Košarkaše Spartak Office Shoes-a nakon meča sa Metalcem iz Valjeva očekuje 4. turnir ABA 2 lige koji se održava u Novom Sadu od 29. januara do 4. februara. Subotičani će odigrati tri meča, a protivnici će biti Vojvodina MTS, TFT Mozzart iz Skoplja i Zlatibor Gold Gondola.

Očekivanja pred ove duele izneli su trener Vladimir Jovanović i košarkaš Luka Cerovina.

“Očekuje nas jako težak balon, tri utakmice u tri dana što je veoma naporno. Trudićemo se da podignemo formu i da probamo da dođemo do tri pobede i ostvarimo naše ciljeve”, istakao je Luka Cerovina.

blank
Foto: Subotičke.rs

Trener ekipe Vladimir Jovanović je istakao da će ovo biti najteži balon s obzirom da je zgusnut raspored i da će ekipa u pet dana igrati tri utakmice sa danom pauze između.

Nakon Metalca mi imamo dva dana da se spremimo za turnir ABA 2 lige što će biti zahtevo i košarkaški, a i fizički za moj tim. Očekivanja s obzirom na kvalitet protivnika je da ponovimo igre sa prethodnih balona i da na kraju krajeva energijom sa kojom smo igrali protiv Vojvodine u Subotici pokušamo da ostvarimo dobar rezultat”, rekao je Vladimir Jovanović.

Spartak Office Shoes će u okviru 4. turnira ABA 2 lige prvi meč igrati u ponedeljak 29. januara protiv Vojvodine u 18 časova. Drugi meč je na programu u sredu 31. januara od 18 časova kada će protivnik biti TFT Mozzart iz Skoplja, dok će poslednji meč Subotičani igrati 2. februara protiv ekipe Zlatibor Gold Gondole od 21 čas.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.