blank

Vojvođanski derbi okončan bez golova

Fudbaleri Spartaka gostovali su sinoć na “Karađorđu” ekipi Vojvodine u okviru 22. kola Mozzart bet Superlige i odigrali nerešeno 0:0. Ekipa Nenada Lalatovića osvojila je vredan bod na teškom gostovanju u kom je Vojvodina imala inicijativu i stvarala prilike.

blank
Foto: FK Spartak

Vojvodina: Rosić Dragan, Giorbelidze Guram, Crnomarković Đorđe, Korać Seid, Milosavljević Radomir, Zukić Dejan, Zady Sery Caleb, Petrović Njegoš, Radulović Andrija, Lazarević Milan, Vukanović Aleksa. Igrali su još: Ivanović Mihailo, Nikolić Uroš, Savićević Vukan, Malbašić Filip.

Spartak: Vulić Aleksandar, Bogićević Mihailo, Đurasović Aleksa, Mudrinski Ognjen, Babić Ilija, Lukić Jovan, Kerkez Marko, Prijović Vladimir , Mijailović Marko, Tomović Stefan, Martinović Ilija. Igrali su još: Tošeski Miloš, Todoroski Andrej, Mijić Miloš, Krsmanović Nemanja.

Vojvodina je u većem delu meča diktirala tempo, dok je Spartak bio orijentisan na odbranu svog gola. Nizale su se prilike Novosađana, ali je odbrana Subotičana na čelu sa Vulićem dobro odrađivala posao.

Najveću priliku za pobedu Novosađani su imali u poslednjem minutu kada je šut Ivanovića odbranio čuvar mreže Subotičana Vulić i tako doneo vredan bod svojoj ekipi.

Na kraju meča trener Subotičana Nenad Lalatović vidno je bio zadovoljan osvojenim bodom i čestitao je svojim igračima na borbenosti i požrtvovanju za svaku loptu.

U narednom kolu “golubovi” putuju u Beograd gde će snage odmeriti sa ekipom Voždovca.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.