blank

Zavičajna zajednica “Republika Srpska” u Frankopanskoj 27

blank

Svečano otvaranje novih prostorija Zavičajne zajednice “Republika Srpska” najavljeno je za četvrtak, 5. novembar.

– Naša nova adresa je Frankopanska 27 – kaže Milorad Ćopić, predsednik ove organizacije. – Zavičajna zajednica “Republika Srpska” postoji od drugog novembra 2014. godine. Pre dva dana proslavili smo šesti rođendan. Pokazali smo se kao dobri organizatori različitih manifestacija. Nakon šest godina, došlo je vreme da se u organizacionom smislu uzdignemo na viši nivo. Veću pažnju poklanjaćemo deci, učenicima i studentima. Naša zajednica biće stecište i onih koje zanimaju računari i internetske tehnologije, učenje stranih jezika, ruskog i engleskog, a razvijaćemo dalje i naše sekcije.

Najavljeno je da će svečanom otvaranju novih prostorija Zavičajne zajednice “Republika Srpska”, najavljenom za 16 časova, prisustvovati predstavnici Grada Subotice, Srpske pravoslavne crkve i Ustanove Republike Srpske u Srbiji.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas pretežno vedro

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 26 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.