blank

Zdravko Ponoš u Subotici istakao važnost objedinjene opozicije na izborima (VIDEO)

YouTube video

Zdravko Ponoš, predsednik stranke “Srbija centar” (SRCE) posetio je Suboticu i u prostorijama ove stranke razgovarao sa istomišljenicima, kao i predstavnicima opozicionih stranaka u Subotici.

Istakao je tom prilikom da je izlazak opozicije u ujedinjenoj koaliciji “Srbija protiv nasilja” bio pun pogodak, te da bi tako trebalo da se nastupi i na lokalnim izborima koji slede.

blank
Foto: Subotičke.rs

Na lokalnom nivou, u poslednje vreme, ova stranka iznosi svoje stavove i kritikuje vlast, a kako dodaje Srđan Boroš Đevi, koordinator povereništva “Srbija centar” trenutno se “opipava puls” Subotičana, kako bi se utvrdilo šta je to što je u Subotici najveći problem.

Takođe, osvrnuo se na slučaj “Suboticatrans”, nedostatak lekara u bolnici kao i, po njegovom mišljenju, nedostatak pešačkih i biciklističkih staza preko novoizgrađenih nadvožnjaka.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »
blank

Danas pretežno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 22 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike uticaće povolјno na hronično

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.