blank

ŽFK Spartak putuje u Švedsku na meč odluke! (VIDEO)

YouTube video

Fudbalerke ŽFK Spartak izgubile su u prvom meču 2. runde kvalifikacija za grupnu fazu Lige Šampiona na svom terenu od Rozengarda rezultatom 2:1 (1:1). Revanš meč igra se sutra u Malmeu od 18 časova, a u taboru Subotičanki vlada optimizam.

U prvom meču koji se igrao na TSC Areni u Bačkoj Topoli gošće su bolje otvorile meč i u ranoj fazi povele. Golubice su brzo izjednačile golom Željke Belovan, ali je u drugom delu ponestalo snage i Šveđanke su odnele plen.

Pred put za Švedsku fudbalerke Spartaka su odradile poslednji trening i spremno idu na revanš koji će odlučiti učesnika u grupnoj fazi najelitnijeg takmičenja u fudbalu.

blank
Foto: Subotičke.rs

“Posle jedne veoma teške i zahtevne utakmice pripremamo se za revanš. Atmosfera u ekipi je sjajna i nadamo se pozitivnom rezultatu”, rekla je pred put u Švedsku fudbalerka Isidora Vučković.

Jefimija Škandro ističe da se ekipa dobro nosila u prvoj u takmici i da može da se nada dobrom rezultatu u Švedskoj.

“Mislim da smo se dobro nosile u prvoj utakmici ali nije došao željeni rezultat. Spremno i sa ogromnim motivom ulazimo u drugu utakmicu i nadamo se da ćemo opravdati sva očekivanja”, rekla je čuvarka mreže subotičke ekipe.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.