blank

ŽFK Spartak „silan” protiv Mašinca

Juče se na Gradskom stadionu odigrao zaostali meč 3. kola ženske fudbalske Superlige u kom su se sastali domaći ŽFK Spartak i Mašinac iz Niša. Subotičanke su opravdale ulogu favorita i ubedljivo slavile rezultatom 9:0 (4:0).

blank
Foto: ŽFK Spartak

Strelci: Anđela Marković 8., 17. i 54. minut, Kamile Pavarin 22. minut, Milica Gaković 39. minut, Željka Belovan 69., 76., 78., 87. minut za Spartak.

ŽFK Spartak: Mihajlović, Baka, Belovan, Makenzie, Ostrem, Pavarin, Gaković, Ilić, Šarić, Marković, Uvalin. Igrale su još: Hansen, Gajić.

Mašinac: Stanković, Filipović, Krstić, Milosavljević, Brajović, Nikolić, Ristić, Pavlović, Pavlović, Tasić, Janković. Igrale su još: Stojanović, Stevanović, Mladenović, Janković.

Goleadu na Gradskom stadionu je otvorila Anđela Marković sa dva pogotka u 8. i 17. minutu, a još po jedan pogodak su do završetka prvog poluvremena postigle Kamile Pavarin i Milica Gaković.

U nastavku je sve počelo u znaku Anđele Marković koja je u 54. minutu povisila rezultat na 5:0 i postigla svoj treći pogodak. Naredna četiri gola postigla je Željka Belovan.

U narednom kolu ŽFK Spartak će u derbiju prvenstva ugostiti ekipu Crvene Zvezde.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.