blank

“Zlatna” Tehnička škola “Ivan Sarić”

Tehničkoj školi „Ivan Sarić“ na 19. Međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi“ koji je održan prošle nedelje u Novom Sadu, dodeljene su dve zlatne medalje, tri velike zlatne medalje i veliki zlatni pehar iz oblasti kvaliteta srednjoškolskog obrazovanja.

blank
Foto: Privatna arhiva

„Ovim priznanjima školi je potvrđena liderska uloga u oblasti obrazovanja. Veliki zlatni pehar simbolizuje inovaciju i posvećenost u unapređenju obrazovnog sistema Tehnička škola „Ivan Sarić“ istakla se u podizanju kvaliteta i primene inovacija u oblastima elektrotehnike, mašinstva i obrade metala i saobraćaja.

Kao jedna od stručnih škola koja je 2014. godine ušla u sistem dualnog obrazovanja, na Sajmu obrazovanja „Putokazi“ istakla se u saradnji sa kompanijama. To je značajan segment u obrazovnom programu, u međunarodnim projektima i partnerstvom sa drugim školama. Zlatne medalje i pehar potvrđuju posvećenost u obrazovanju. Ove nagrade su rezultat zajedničkog, timskog rada kao i vizije škole. Ovaj uspeh otvara nove perspektive, puteve, dalji napredak, rast i razvoj škole naših zaposlenih i učenika.

blank
Foto: Privatna arhiva

Zlatne medalje su dobijene za međunarodnu saradnju tog učešća na međunarodnim projektima. Imamo dobru saradnju sa ostalim srednjim školama u državi ali i van granica. Priznanja su dobijena i za visok nivo dualnog obrazovanja i dobrom saradnjom sa lokalnim kompanijama, kao i podizanje kvaliteta i primenu inovacija u tri područja rada – elekrotehnik, mašinstvo i obrada metala i saobraćaj“, istakla je Ildiko Vojnić Horvat, predsednik Školskog odbora Tehničke škole „Ivan Sarič“

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.