blank

Astrološka prognoza od 2.11. do 8.11.

blankOVAN Obratite pažnju na komunikaciju sa rodbinom, komšilukom, kolegama i saradnicima, postoji mogućnost da navučete njihov bes. U ovom periodu se mogu javiti Vaše stare zavisnosti, problemi sa ishranom, preterivaćete u piću. Bićete osetljivi i prepustićete se raznim informacijama koje Vas mogu uznemiriti. Očekujte poboljšanje finansijske situacije i mogućnost nove poslovne ponude. Osetljivost zglobnog sistema. Naredni dani su dinamični za Vašu vezu, biće Vam pojačan libido, pokušajte da budete nežniji prema partneru.

 

blankBIK Imaćete rigidne strahove, potrudite se da budete fleksibilniji jer ćete previše dramiti, ne bi trebalo da pričate o poslovnim planovima i finansijama jer će ih neko osujetiti. Trebalo bi da budete malo realniji što se tiče posla jer previše želite u ovom periodu, a nije sada vreme za rizik. Odmarajte, spremite plan detoksikacije jer ste zaista veliki hedonisti. Neko iz Vaše okoline Vas posmatra i želi da Vas na neki način šarmira, povoljne su okolnosti što se tiče ljubavnog plana. Pripazite na prekomerne troškove jer ćete želeti da izgledate luksuzno.

 

blankBLIZANCI Dosta kašnjenja Vas očekuje jer Vi kao da ne stižete da odredjenje rokove odradite, poslodavac Vas može kazniti novčano. Otkrićete neke zanimljive tajne putem prijatelja i to će popraviti Vaš društveni život na bolje, bićete u centru pažnje. Postaćete hipohondra i non stop ćete imati pad energije to može uticati i na Vaš ljubavni život jer će partner početi da Vas izbegava. Ukoliko planirate da menjate posao idealan je momenat za promenu jer ćete dobijati razne ponude.

 

blankRAK Zainteresovaće Vas bavljenje astrologijom ili ezoterijom, bićete pobudjeni na duhovnom nivou, iskoristite da meditirate i da podižete svoju intuiciju. Imaćete poslovne rasprave i revoluciju na poslu, očekujte iznenadni priliv novca. Možete krenuti sa sportskim aktivnostima i poboljšati zdravstveni status. Bićete neodoljivi i zračićete seksipilom, komunikacija u vezi će biti idealna. Prepustite se svojim osećanjima i bacite maštu na volju jer dugo niste imali lep ljubavni period.

 

blankLAV Konačno jedan period predaha za Vas, posle besa i razočarenja uživaćete u porodičnim aktivnostima, ali nakratko jer ćete imati poslovno putovanje i šansu da nadoknadite na poslu sve što ste propustili, mogućnost napredovanja, osećaćete se energično i zadovoljno. Željni ste avanture sa partnerom, strasti Vas vode i obeležiće ovu nedelju intima i povezivanje sa voljenom osobom.Vodite računa o uredjajima u kući, može doći do kvara i velikog troška.

 

blankDEVICA Sreća počinje da Vas prati posle niza neuspeha na poslovnom planu, sada je Vaših pet minuta, fokusirani ćete biti na dugoročne ciljeve za budućnost. Bićete pravi detektiv u ovom periodu, jer nećete verovati šta Vam okolina sve priča. Obratite pažnju na nervnu preosetljivost, prijaće Vam samoća. Doživećete odredjenu transformaciju u emotivnom odnosu i osvežićete Vašu vezu, prijaće Vam ova harmonija u vezi jer ćete razmišljati o podizanju veze na viši nivo.

 

blankVAGA Ovaj period Vam donosi totalni obrt situacije, sve će Vam ići od ruke, toliko harmonije i entuzijazma, procvetaćete. Vaše harmonično raspoloženje imaće veliki uticaj na posao, pregovaranje sa strancima ili čak upis nekog kursa ili rad na projektu vezan za posao. Ovo je period obilja za Vas, voljena osoba je totalno opčinjena Vama, planiraće romantično putovanje za Vas, idealan beg od posla i trenutak odmora. Savršeno ćete napuniti baterije i pripremiti se za naredni period.

 

blankŠKORPIJA U ovom periodu bićete nezaustavljivi, jurićete za poslom kao nikad, težnja da kontrolišete osobe oko sebe, postoji mogućnost da budete nervozni i da imate ispade besa. Imate višak energije koji treba da iskoristite, probajte da odigrate neku igru na sreću jer imate šansu za veliki dobitak, budite uporni. Upoznajete zanimljivu osobu na poslu sa kojom je moguć flert, ali i ulazak u vezu, to će otvoriti i pobuditi Vaša čula i zaista ćete odisati plutonskom energijom.

 

blankSTRELAC Jako povoljan period za Vas, dugo ste očekivali period poboljšavanja finansija i vraćanja dugova, u ovom momentu će Vam se otvoriti poslovna saradnja sa ljudima iz okruženja, mogućnost početka privatnog biznisa. Imaćete proročke snove u kojima ćete dobijati zanimljive smernice, iskoristite ih. Bićete duhovno iscrpljeni, problemi sa zubima. Ulasci u tajnu vezu ili vidjanja su moguća jer ćete pokušati nešto zabranjeno da probate, ali vodite računa jer postoji mogućnost da budete otkriveni.

 

blankJARAC Porodični odnosi kod Vas izbijaju u prvi plan, mogućnost prekida dugogodišnje veze ili braka što će šokirati ljude iz Vaše okoline. To može imati uticaj na Vaše opšte stanje organizma, pa čak i pad na ulici gde postoji rizik od preloma. Dobri poslovni uslovi će Vas spasiti, mogućnost promene unutar strukture posla ili Vaša želja da promenite kompaniju u kojoj radite, budite obazrivi jer Vaš šef neće imati obzira prema Vama i pokušaće da Vas ubedi da ostanete tu gde radite, ali razmislite dobro.

 

blankVODOLIJA Odlične ideje Vam pristižu, bićete kreativni i posle dužeg vremena imaćete osećaj da ste konačno izašli iz sna. Oko Vas pristiže moćan krug ljudi, a i kolaboracija sa uticajnom osobom i potpisivanje ugovora o saradnji. Bićete tamo gde želite u vrhu uspeha, organizujte slobodno vreme za sportske aktivnosti, unosite više vitamina u organizam. Posvetite pažnju partneru jer će Vam pridikovati da ste ga zapostavili, unesite svežine u Vaš odnos jednom prijatnom večerom ili izlaskom na romantično mesto.

 

blankRIBE Ovaj period Vam donosi osećaj usamljenosti, kao da Vas niko ne shvata i pribegavate iluzijama. Bićete zabrinuti za svoje roditelje, ali isto tako želećete da provodite više vremena sa njima te zbog toga obratite pažnju na krvni pritisak zbog uzburkanih emocija. Moguće novčane transakcije iz inostranstva koje će Vas obradovati. Sa voljenom osobom nov početak, a čak i planiranje zajedničkog života, što pre ćete želeti da osnujete porodicu i da osetite toplinu i harmoniju doma, uživajte sve je ostvarivo.

 

blank

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Astrologija

UBRZAVANJE VREMENA Da li nam se čini da je svet sve više na ivici prirodnih katastrofa i da je neka daleka budućnost skroz neizvesna šta

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.