blank

Za samo par sati podeljeno prvih 100.000 vaučera za odmor

Prva ovogodišnja kvota od 100.000 vaučera za subvencionisani odmor podeljena je za samo par sati, saopštilo je Udruženje “Moja Srbija”, piše N1.

blank
Foto: Pixabay

Udruženje „Moja Srbija“ uputilo je poziv Vladi Republike Srbije da već u narednim danima pusti u opticaj dodatnih 150.000 vaučera, čime bi se u značajnoj meri zadovoljile potrebe zainteresovanih građana, naveli su.

„Interesovanje za vaučere je bilo izuzetno veliko, pa su tokom protekle nedelje građani rezervisali daleko veći broj termina za odmor, od predviđenih 100.000. Međutim, umesto da zadovoljno trljaju ruke, ugostitelji su se sada našli pred neočekivanim problemom“, naveli su u saopštenju.

„Pošto ne znaju ko je danas stigao na red, a ko ne, ugostitelji će biti primorani da pozovu sve goste koji su kod njih rezervisali smeštaj do kraja godine i da ih pitaju da li su uspeli da predaju formulare za vaučer“, kaže Milan Ristić iz udruženja „Moja Srbija“ i naglašava da su ugostitelji prethodno izrazili veliko zadovoljstvo zbog pomeranja početka akcije na 15. januar i povećanja vrednosti vaučera na 10.000 dinara.

Opširnije pročitajte ovde.

Izvor: N1

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.