blank

Infostudent 2020 – stipendija i praksa u Infostud grupi

blank

Četvrtu godinu za redom, Infostud grupa dodeljuje stipendije studentima završnih godina Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta u Subotici. Stipendija obuhvata novčani iznos od 15.000 dinara mesečno, na period od godinu dana, praksu u nekom od timova u okviru kompanije i mogućnost zaposlenja posle završenog fakulteta.

Studenti pomenutih visokoškolskih ustanova na konkurs mogu da se prijave do 8. novembra. Konkurs se odnosi na studente druge i treće godine Visoke tehničke škole, odnosno treće i četvrte godine Ekonomskog fakulteta, bez obzira na smer.

– Kako je jedna od naših najvažnijih vrednosti da stalno učimo i razvijamo se, želimo da pomognemo i mladima u njihovom profesionalnom razvoju i izboru karijernog puta. Dodelom ovogodišnjih stipendija želimo da podstaknemo studente koji žele da se razvijaju zajedno sa nama, uče o digitalnim proizvodima, ali i da daju svoj doprinos u razvoju usluga i sajtova Infostud grupe – kaže Anja Balažević iz HR tima Infostud grupe.

Osim što će studenti imati priliku da prve poslovne korake naprave u oblasti internetskog poslovanja, uz iskusne mentore i kolege, razvijaće i svoje veštine komunikacije i timski rad, a nakon završetka prakse postoji mogućnost zaposlenja.

Vladimir Božin, infostudent iz prošlogodišnje generacije, praksu pamti kao dragoceno iskustvo.

Tokom prakse u Infostudu sam imao priliku da sarađujem sa veoma kreativnom i stručnom ekipom. Produbio sam znanja i veštine iz raznih oblasti, pod vođstvom sjajnog mentora koji je u svakom trenutku bio spreman da pomogne i usmeri me. Uprkos ograničenjima zbog društvene razdaljine uslovljene epidemijom, smatram da je praksa organizovana na vrhunskom nivou i da se Infostud zaista potrudio da se što bolje upoznamo sa poslovnom kulturom i načinom poslovanja – kaže Božin.

U Infostudu ističu da prosek ostvaren na studijama ne utiče na odluku o izboru kandidata. Važno je, kako kažu, da student nije stipendista neke druge kompanije. Ukoliko ispunjavaju navedene uslove, kandidate očekuje selekcija Infostudovog HR tima koja obuhvata zadatak i intervju.

Više informacija o stipendiji dostupno je na sajtu Infostuda.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.